Kárpittisztítás

Munkatársunk helyszínen végzi a szövetes bútorok kárpittisztítását, nagyteljesítményű ipari KARCHER Puzzi tipusú takarítógéppel dolgozik, a cég által ajánlott vegyszerrel, (CarpetPro), mely poratkairtó, baktériumölő hatású, azonkívül friss és jó illatot ad a kitisztított kárpitnak.

A  Karcher Puzzi 1000 textiltisztító fejjel és a padlófejjel, különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 1 bar permetezési nyomással, a kárpittisztító gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A keskeny padlófejnek köszönhetően, a gép optimális szűk helyeken való használatra. A flexibilis szívóél segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók.

A CarpetPro szőnyegtisztító (RM 760 por) kiváló tisztító hatású permetextrakciós tisztítószer, “Encapsulation”-technológiával és szagmegkötéssel. Nem szükséges öblítés.

  • Teljes por és atkátlanítás.
  • Vizeletfolt és szagmentesítés.

A foltok eltüntetése itt is függ a szennyezettség mértékétől, az eltelt időtől, amikor a folt keletkezett, nagyban segíti munkánkat, ha gyorsan reagálták le a folt keletkezését és nem hagyták beleszáradni a nem kívánatos folyadékokat. ( pld. vér, vizelet, vörösbor, gyümölcslé, kakaó)

A munka nagyságától függően a kárpittisztítás, 1-2 óránál többet nem vesz igénybe.

Munkatársunk a tisztítandó felület pontos lemérése után négyzetméterben számol és azonnal elvégzi a vállalást.

A legjobb reklám számunkra az, ha megelégedettségét elmondja, rokonainak, barátainak, szomszédjainak, így azok már munkánkat és kollégánkat ismerve, nagyobb bizalommal fordulnak Cégünkhöz.

Hívjon minket és minden kérdésére válaszolunk:

+36 1 280 7574

  vagy

+36 30 94 94 360

Email cím: info@szonyegexpressz.hu

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk!